Om systemet

Lidt om os

NaviNem er et digitalt administrations system til køreskoler i Danmark.

System er grundlagt udfra en målsætning om at nedbringe antallet af administrative opgaver for køreskoler ved automatisering og gentænking. NaviNem hjælper i denne sammenhæng bland andet med elev tilmelding, administration af elevhold og effektiv kommunikation mellem elev og køreskole.

NaviNem udvikles 100% in-house fra vores base i Aarhus, hvilket sikrer vores kunder høj kvalitet og et tæt samarbejde. Projektet blev påbegyndt i 2017, hvor de første linjer kode blev skrevet. Siden da er mange tusinder linjer kode blevet tilføjet, og vi arbejder løbende på at udvikle og tilføje nye funktioner.

Vores vision

Vi er ganske vist godt plantet med begge ben i den jyske muld, men derfor er vores visioner alligevel ikke små - Vi vil nemlig være kørelærerens foretrukne digitale assistent!
Med andre ord vil vi udvikle Danmarks ”go-to” løsning for køreskoler gennem tæt samarbejde med vores kunder og et uovertruffent serviceniveau. Denne målsætning er i løbende udvikling, da vi altid arbejder på nye tiltag og opdateringer til NaviNem. Du kan læse mere om, hvad vi arbejder på lige nu ved at læse vores udviklingsplan nedenfor.

Vi lytter til vores kunder

Har du en god idé, som du kunne tænke dig se blive til virkelig på NaviNem? - Så vil vi meget gerne høre fra dig! Vi arbejder hver dag målrettet på at gøre vores platform endnu bedre, og derfor er vi altid på udkig efter køreskoler, som vil være med os på vejen. Du kan komme med på helt tæt hånd, når vi udvikler nye funktioner, og være med at bestemme hvilke funktioner som skal implementeres på NaviNem.

Så hvis du sidder med en idé eller andre tanker, som du ønsker at dele med os, så kontakt os her eller skriv til os på hello@navinem.dk. Vi lytter til vores kunder, så hold dig ikke tilbage - Din mening tæller!

Vi glæder os til at høre fra dig.

Gratis og uforpligtende i 14 dage

Opret din køreskole og kom i gang med det samme